Galleri över badrumsrenovering i Stockholm

Badrumsfixaren hjälper dig med din badrumsrenovering stockholm. Vårt galleri nedanför visar upp en handful utav olika badrum vi har renoverat efter kundens önskemål. Som ni kan se så gör vi badrumrenoveringar för olika storlekar. Däremot så är det viktigaste att vi arbetar utifrån vad ni som kund vill ha, och vilka förutsättningar som finns. Just för dessa badrummen varierade storlekarna mellan 3 och 16 kvadratmeter. Det är däremot inget som vi begränsar oss till. Inte heller stilen eller vilket material som behövs för de olika renoveringsobjekten. Vill du ha något annat så kan vi säkert lösa saken på ett sätt som gör dig nöjd, men som också håller en hög standard för vad som krävs utav ett badrum.

Vi jobbar mycket för att det ska vara enkelt för dig. Det är helt kostnadsfritt att få en offert. Genom att anlita badrumsfixaren för er badrumsrenovering i Stockholm så får du både designers och hantverkare i ett. Vilket gör arbetet lättare för dig som slipper anlita två olika företag. Men det blir även lättare för oss när vi själva har alla ritningar och planeringar som behövs. Detta gör att vi kan arbeta mycket mer effektivt.

Vill du ha möjlighet till att se mer konkreta före- och efter bilder finns detta att hittas under fliken ”Från idé till verklighet”. Där finns det fyra exempel där vi har genomfört en badrumsrenovering i Stockholm. Titta gärna på exemplet från Ringvägen, där vi gjort om ett mörkt badrum till ett mer modernt och ljust badrum med möjligheter för utsmyckning på olika, tidigare outynyttjade, ytor.

Kontakta oss för en badrumsrenovering

Vi har kunnandet, erfarenheten och flexibiliteten med våtrumsbehörihget för att kunna renovera ett badrum till högsta kvalitét. Om du tycker det låter intressant, efter att ha tittat på några utav dessa exempel kan du enkelt kontakta oss på telefon eller e-post. Du kan också skriva till oss direkt via kontaktformuläret på första sidan!

badrumsrenovering
Mariatorget, 3kvm
renovera badrum
Gamla Stan, 6kvm
renovera badrum
Tullinge, 16kvm
badrumsrenovering
Botkyrka, 5kvm
renovera badrum stockholm
Södertälje, 4kvm
badrumsrenovering stockholm exempel
Södertälje, 5kvm
renovera badrum stockholm
Badrum, 7kvm
renovera badrum stockholm
Kungsholmen, 3.5kvm
badrumsrenovering stockholm exempel
Odenplan, 5kvm
badrumsrenovering stockholm
Birkastan, 5kvm
renovera badrum stockholm
Mariatorget