Badrumsrenovering med bra service

Badrumsfixaren hjälper dig gärna att utforma och designa ditt nya badrum, att förverkliga dina drömmar. Tid, kvalitet och tillgänglighet är ledord i vår verksamhet. Badrumsfixarens mål är att överträffa dina förväntningar med bra service, ett bra utfört arbete och till bästa möjliga pris.

Du är alltid välkommen till vårt showroom på Ingemarsgatan 6 i centrala Stockholm. Vi hjälper dig i din planering och utformning av badrummet. Vi vet hur man tar ideér till verklighet. Hos oss hitar du även exklusiv badrumsinredning, kvalitets kakel och klinker till grossist priser.

Vi är ett våtrumsbehörigt företag som har kunnande, erfarenhet och flexibilitet att utforma, bygga upp ett kvalitetsbadrum med bästa finnish. Ring oss eller maila oss för att få en kostnadsfri offert. För dig som kund blir processen enkel vi tar hand om koordinering när det gäller renoveringen av badrummet och vi leder er genom hela byggprocessen.

Ritningar & förslag till er badrumsrenovering

När ni anlitar oss så tar vi hand om hela projektet, vi samordnar allt, våra hantverkare har en lång erfarenhet av renoveringar av våtutrymmen. Vi möts hemma hos er eller i vårt showroom och går igenom era tankar och ideér. Vi bollar utformning och materialval, vi hjälper gärna till att optimera planlösningen och utformningen av badrummet. Vi har den kunskap som krävs för att göra en godkänd och säker badrumsrenovering.
Ett nytt badrum höjer livskvaliteten då ni får ett rum som man vill njuta i, något som man vill visa upp för vänner och bekanta. En badrumsrenovering höjer värdet på ditt hus eller lägenhet. Det är en bra långsiktig investering samtidigt som man själv får ta del av den roliga, sköna och avkopplande känsla som ett nytt och fint badrum ger.