Varför Badrumsfixaren?

Att göra en badrumsrenovering är en omfattande renovering som innefattar de flesta hantverksgrupper och kräver erfarenhet för att bli bra. Det är inte lätt att välja en entreprenör. Under vår tid i branschen har vi sett många företag komma och gå. Vår affärsidé är att vara bäst på en sak, våtrum! Under 18 år har vi hjälpt flera tusen familjer till sitt drömbadrum.

Ring oss så hjälper vi dig. 08-612 83 00

Inredning/ Designhjälp

Om du bokar renovering hos oss får träffa en av våra inredningsdesigners för att få hjälp att välja inredning och kakel. Du får även det uppritat i ett 3D-program så att du visuellt kan se hur det kommer att se ut.

Högsta kvalitet

Efter 18 års arbete och flera tusen färdigställda badrum sitter vi på en stor kunskapsbank och erfarenhet. Detaljerna är ofta det som gör den stora skillnaden i ett badrum.

Besiktningar

Vi utför egna kontroller efter alla viktiga delmoment för att säkerställa arbetet.

Egen projektledare

En av våra projektledare tar hand om hela ditt projekt och du får hjälp om du har frågor eller funderingar. Projektledaren styr allt arbete och logistik under byggtiden.

Din trygghet

Vi är auktoriserade inom allt som rör badrumsrenoveringar så din renovering blir utförd enligt gällande regelverk. Alla renoveringar är fullt försäkrade och vi tar ansvar för ditt badrum även efter vi är klara i 10 års tid.

Heltid

Vår personal är alltid på plats 40 tim i veckan och arbetar med ett badrum i taget.

Låt oss bygga något bra tillsammans.